Advocatenkantoor Buitenhuis in Nieuw Vennep is een nog jong en fris kantoor. Naamgeefster en oprichtster Mr. A.M. Buitenhuis, zit echter al meer dan 15 jaar in het vak en heeft gedurende 5 jaar haar eigen kantoor in Noordwijk gerund, zij het in de vorm en onder de naam van een maatschap. Haar langgekoesterde wens om eens haar geheel onafhankelijk kantoor inclusief eigen naam op de gevel te willen starten in Nieuw Vennep, heeft mr. Buitenhuis op 1 november 2011 ertoe bewogen deze stap ook daadwerkelijk te zetten. Tegenwoordig is Advocatenkantoor Buitenhuis te vinden aan de Elemastraat 41 te Nieuw Vennep.

Openingstijden Kantoor
Maandag8.30 uur – 17.00 uur
Dinsdag8.30 uur – 17.00 uur
Woensdaggesloten
Donderdag8.30 uur – 17.00 uur
Vrijdag8.30 uur – 16.00 uur
Advocatenkantoor-Buitenhuis-Ellemastraat_41

Hoe en waar u Advocatenkantoor Buitenhuis het beste kunt bereiken kunt u vinden op de contactpagina.

Derdenrekening

Bekendmaking ex artikel 7.4 lid 2 sub f Voda
Advocatenkantoor Buitenhuis hanteert geen derdenrekening. Dit betekent dat derden, waaronder deurwaarders, gelden bestemd voor cliënten rechtstreeks aan cliënten dienen te voldoen en niet door tussenkomst van kantoor.
Mochten er onverhoopt gelden op de betaalrekening van Advocatenkantoor Buitenhuis worden ontvangen, dan zorgt het kantoor voor het zo spoedig mogelijk overmaken aan de cliënt voor wie de gelden bestemd zijn.